Soms heb je zo’n moment dat je het echt nodig hebt….chocolade!
In zo’n geval is het natuurlijk heel fijn als je hiervoor dan ook snel in actie kan komen. Dus, wanneer je zorgt dat je alle ingrediënten altijd in huis hebt ben je altijd verzekerd van je SOS needs wanneer je het nodig hebt.

Hieronder een heel makkelijk vegan, rietsuikervrij recept voor zelfgemaakte chocolade.

NODIG:

  • 25 gr kokosolie
  • 50 gr cacao boter
  • 3 grote el rauwe cacao poeder
  • 2 el ahornsiroop
  • evt vulling naar wens: bijvoorbeeld gedroogde cranberry’s, nootjes, cacao nips..

Verwarm de ingrediënten au bain marie totdat je een glad, gesmolten mengsel hebt.
Giet het geheel op een stuk (eco) bakpapier of een 100% silicone ijsklontjes tray.

Laat het opstijven in de vriezer en daarna… ENJOY!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *