Lets talk zwerf plastic!

Heb je er wel eens over na gedacht dat het wellicht een leuke sport zou zijn om het zwerf plastic wat je onderweg op straat, in het bos, of op het strand tegenkomt, mee te nemen en thuis in je plastic recycle bak of in een afvalbak te gooien?

Ik weet het, het is niet jouw verantwoordelijkheid dat sommige mensen plastic laten slingeren, maar de aarde en de oceaan zullen je dankbaar zijn als je hen een handje helpt! Het duurt bijvoorbeeld zo’n 1000 jaar voordat een plastic zak ‘gecomposteerd’ is! (3017 dus!!)

& wist je dat:
Er volgens EPA 1 TRILJOEN plastic zakken per jaar geproduceerd worden?

Wat doe jij zelf om jouw gebruik van plastic te verminderen? Zou je hier graag tips voor willen krijgen? Deel het hieronder!

Met liefde voor moeder aarde,
HAPPY MOON

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *