♥ Do It Yourself Huidverzorging – Zelfzorg Zomerweek ♥

In de prachtige bosrijke omgeving van Loth Lorien in de Haut Marne, Frankrijk, zullen we een week lang bezig zijn met datgene wat ons lichaam nodig heeft.

We maken verschillende biologische, pure huidverzorgingsproducten, zoals een liefdevolle bloemenscrub en zelf-massage olie. We verwerken (lokale) kruiden en bloemen in zelfzorg zoals oa. tinctuur en bloemenazijn. Daarnaast leer je ook hoe je gemakkelijk zelf de meer functionele verzorgingsproducten kunt maken zoals deodorant en tandpasta en shampoo.

Ben jij geïnteresseerd in natuurlijke huidverzorging en wil je graag leren hoe je dit zelf kunt maken en/of heb je het gevoel dat jou lijf wat extra zelfzorg kan gebruiken? Ik deel mijn kennis en passie mbt de natuurlijke huidverzorging graag met jou en hoop je te kunnen laten zien, voelen en ervaren wat het harmonische effect hiervan op je lichaam kan zijn.

D E . W O R K S H O P S

De workshops zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 (incl. thee pauze). Daarna kun je heerlijk genieten van jouw vrije tijd in de zon, het meer of in het verkennen van de omgeving. Het is mogelijk om op verschillende manieren te verblijven, van kamperen in je tentje tot luxe 1-persoonskamer op basis van vol pension. Check alle verblijfsmogelijkheden op: https://centrelothlorien.com/verblijf/

We starten de dagen met creatieve en ontspannende oefeningen waarbij (contact met) ons lijf centraal staat. Vervolgens gaan we aan de slag en maken we onze eigen heerlijke producten!

Aan het einde van de week ga je naar huis met jouw gemaakte huidverzorging, alle recepten en hopelijk een grote glimlach!

P R A K T I S C H E . I N F O

♥ De workshops zijn maandag 5 tm vrijdag 9 augustus 2019 (je komt 1 dag eerder aan en gaat 1 dag later weg)
♥ De workshops duren van 10.00-13.00, daarna is de lunch (als je daaraan wilt deelnemen) en tijd voor (nog meer) ontspanning!
♥ Maximaal 10 deelnemers
♥ Prijs workshop: 200 euro inclusief verpakkingen, biologische ingrediënten, thee en snacks, exclusief verblijf en eten
♥ Aanmelden&verblijf via https://centrelothlorien.com/reserveren/
♥ Inhoudelijke vragen over de workshop via hello@happymoon.nl

O V E R . M I J

Mijn naam is Liza en ik ben sinds 2015 bezig met het maken van natuurlijke huidverzorging vanuit de behoefte aan écht pure producten voor mijn lijf.

Het was een leerzaam proces van uitzoeken en uitproberen en inmiddels is mijn hele skincare-routine zelfgemaakt, gifvrij, plasticvrij, biologisch en 100% natuurlijk.
Ik vind het zo fijn om te weten wat ik op me huid smeer en waarmee ik mezelf verzorg. Daarnaast heb ik ook gemerkt dat het maken en gebruiken van zelfgemaakte huidverzorgingsproducten de verbinding met en de liefde voor mijn lichaam heel erg vergroot heeft en dit is iets wat ik iedereen toewens!

Omdat ik de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan graag wil delen geef ik wekelijks DIY huidverzorgingsworkshops die met veel succes en enthousiasme worden ontvangen. Dit wordt de eerste DIY Skincare Zomerweek en ik kijk er heel erg naar uit een week vol zelfzorg met je te beleven.